Linda Gerhardt

Osteopat

Linda Gerhardt
Osteopat

Problemlösning har alltid fascinerat mig. Se helheten och söka lösningen har följt mig i livet. På 90-talet var jag  forskarstudent vid Kristinebergs marina forskningsstation, men i marinbiologin tar det lång tid från idé till resultat av studie och mycket tid är på egen hand. Jag uppskattar verkligen människomöten. Vid flera faser i mitt liv är det möten och samarbeten som givit mig förståelse och ödmjukhet inför livet och oss människor tillsammans. Nu som osteopat är jag tacksam för varje patient som ger mig ett nytt möte, ny komplexitet och utmaning.

Jag påbörjade mina studier 2004 på Skandinaviska Osteopathögskolan, där jag även senare suttit i dess styrelse. Detta då mitt engagemang för att Osteopatin ska vara en känd disciplin och tillgänglig för alla. Jag har även varit med i Svenska Osteopatförbundets styrelse och bidragit i med det arbetet.
Jag går regelbundet vidareutbildningar i Osteopatins bredd, men har speciellt fördjupat mig i Biodynamisk kraniell osteopati, fascia och rörelsemönster i gång och löpning. 

Mitt intresse för Funktionsmedicin och dess samklang med Osteopatins filosofi, med hela människan (kropp & själ) och där målet är att finna orsaken till ohälsa för att stötta kroppens självläkande förmåga genom behandling och livsstilsförändringar, ger mig nu möjlighet till ett brett samarbete här på St Rafaelsgården. 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.
Genom att fortsätta accepterar du att cookie används.