KONSULTATIONER
OCH PRISER

Nedan finner du priser och information om hur du kan boka;
Läkare, Osteopat, CHealing Touch terapi, Hälsopedagog och Floating 

LEG LÄKARE ALLMÄNMEDICIN

TORBJÖRN COLLINDER

 • Läkarkonsultation 60-120 min 1 650-3 300 kr.

  Här får du råd och vägledning, genom en första undersökning som baseras på ett webbaserat frågeformulär som du har fått fylla i inför besöket. Utifrån det som framkommer lägger vi en utrednings- och behandlingsplan tillsammans. Länk till frågeformulär bifogas i bokningsbekräftelse. Kostnaden för besöket utgår ifrån ditt individuella behov. Som regel är det en timme långt, men om du behöver mer tid har vi möjlighet för det direkt så kostnaden kan variera mellan 1650-3300 kr

 • Återbesök läkarkonsultation 60-120 min 1 650-3 300 kr

  För dig som är patient och har påbörjat utredning och behandling. Kostnaden för återbesöket utgår ifrån dina individuella behov och som regel är det en timme långt, men om du behöver mer tid så har vi möjlighet för det direkt, så kostnaden kan variera mellan 1650-3300 kr.

 • Telefonkonsultation 20 min 550-950 kr

  För dig som vill ha information om vad vi kan hjälpa dig med på kliniken, alternativt för dig som har kortare frågor och som ej kräver ett återbesök. Kostnaden för konsultationen utgår från ditt individuella behov och som regel är det 20 minuter, men om du behöver mer tid så har vi möjlighet för det direkt och kostnaden för det kan därför variera mellan 550-950 kr.

Rådgivning

För dig som har gått igenom funktionsmedicinska utredningar hos oss finns alltid möjlighet att ställa korta frågor på våra telefontider utan några extra kostnader.  För att så många som möjligt skall få möjligheten, så har vi begränsat tiden till ca 5 minuter för varje samtal.  Har du längre frågor så går det bra att boka 20 minuters telefonkonsultation.

 • Telefonkonsultation läkare 20 min 550-950 kr
 • Telefonkonsultation Hälsopedagog och Osteopat 20 min 300 kr.

OSTEOPATI

Linda Gerhardt

 • Nybesök 60 min 1 150 kr.

  Innan första besöket gör jag en analys utifrån svaren du gett innan (vad du vill ha hjälp med, din nuvarande situation samt historia såsom operationer eller trauman). Vid första besöket gör jag en grundlig undersökning av din hållning, kroppens rörelseomfång och rörelsemönster. Jag diagnostiserar symptom och dess kompensationen och behandlar manuellt (med händer). Rådgivning om vad du själv kan bidra med har ofta en stor betydelse.

 • Återbesök 40 min 850 kr.

  Vid återbesök uppdaterar jag behandlings diagnosen utifrån hur din kropp har reagerat och behandlar därifrån. Vi går igenom dina egna intryck och reflektioner. Vid behov får ni möjlighet att boka in tider hos Torbjörn eller Maria för att täcka in den bredd som behövs.

 • Rörelseanalys och gå/löpträning 20 min 400 kr.

  Genom din hållning och rörelsemönster lär jag dig att finna en lättnad i vardagen, hur du kan skingra invanda mönster, och sträva efter en naturlig hållning med god balans som begränsar spänningsvärk.

 • Telefonkonsultation 20 min 400 kr.

CHEALING TOUCH TERAPI

Maria Collinder

 • Nybesök 90 min 1 150 kr.

  Vid första besöket samtalar vi utifrån ett förifyllt frågeformulär/matrix som du har fått i god tid före besöket. Utifrån dina behov så får du introduktion i avslappning, medvetenhet om andningens betydelse och därefter behandling. Vi avslutar med ett litet eftersamtal och vila. Efter första besöket vet du om CHealing Touch är något som passar dig och dina behov.

 • Återbesök 60 min 850 kr.

  Vid återbesöket återkopplar vi till din upplevelse av första behandlingen, vad som skett för dig därefter i din vardag och möter upp dig där du är just nu. Vid behov finns också möjlighet att boka in tider hos Torbjörn eller Linda för att ev täcka in en bredd som ev behövs för just dina behov, i din hälsoresa.

HÄLSOPEDAGOG OCH NÄRINGSTERAPEUT

Maria Collinder

 • Konsultation 60 min 850 kr.

  Utifrån Funktions- och Klostermedicinskt synsätt samtalar vi om vikten av en hälsosam livsstil och vad en hälsosam livsstil betyder för just dig och dina förutsättningar? Det kan handla om kost/näring, stresshantering, andningens betydelse för hälsan, relationer och kommunikation eller vad ett liv med ökad andlig medvetenhet kan innebära. Jag ger dig råd och inspiration och övningar och vi kan arbeta såväl förebyggande, behandlande som i rehabiliteringssyfte.

 • Samtal andlig livsstil 60 min 850 kr.

  Längtar du efter ett mer andligt liv? Funderar på hur det skulle kunna se ut för just dig och den du är? Kanske känner du att du skulle vilja få mer andlig praktik in i din vardag, göra den till en naturlig del av din vardag? Alla dessa frågor möter vi upp och och utifrån dig, ditt liv och din längtan ger jag dig råd och vägledning och om du önskar praktiska redskap som meditationstekniker som passar för dig, bön om det är vad du längtar efter och jag kan ge råd om andlig litteratur.

 • Telefonkonsultation 20 min 400 kr.

FLOATING

 • Floating 45 min 495 kr.
 • Floating 90 min 695 kr.

  Endast vid vana av floating.

 • Floating Klippkort 3 x 45 min 1 300 kr.

 • Floating Klippkort 10 x 45 min 4 455 kr.

 • Floating 45 min med efterföljande samtal 60 min 1 195 kr.

 • Floating 45 min med efterföljande behandling 60 min 1 195 kr.

Följande ingår; Lån av handduk, Öronproppar, Tvål, Schampo
och Balsam från Maria Åkerberg (MÅ) Kroppslotion MÅ, Te och Frukt.

ÄR DET DYRT MED FUNKTIONSMEDICIN?

Är det dyrt med Funktionsmedicin? Finns det ett pris på livskvalité? 

Prisnivån speglar vårt arbetssätt med långa konsultationen och mycket för- och efterarbete. Detta då varje individ är unik och inte faller under en viss grupp med en förutbestämd behandlingsmodell. 

Alla kostnaderna för våra behandlingar, provtagningar och tillskott blir synliga då de inte subventioneras av skattemedel. Vi lägger stor omsorg på att erbjuda kosttillskott av absolut högsta kvalité tillsammans med kunskap och individanpassade råd.

Beroende på din motivation och kraft kan du med vår hjälp göra mycket själv, då rådgivning är en stor del i våra behandlingar. Vårt mål är att finna orsaker till din ohälsa, ge stöd för att du ska återfå hälsan, samtidigt ge dig vad du behöver för en hållbar hälsa. En investering för livet.